Homepagina > Recepten > Feestmenu 2011 - 2012

Feestmenu 2011 - 2012

zondag 4 december 2011, door wim

Kerst en eindejaar. Vreten op aarde...

Ik probeer het licht te houden. Zo heb je kans na het kerstdiner nieuwjaar nog te halen.

Aperitief

Anita

Fris, fruitig en verrassend.

Soep

Limburgse waterkerssoep

Authentiek, vullend en toch licht.

Voorgerecht

Eendenlever met rode Noilly-prat

Dit recept lijkt zwaarder dan het is, zeker geserveerd op een bedje van sla, met stokbrood. Het is een mooie, ongewone opening. Wel tijdig op zoek gaan naar de rode Noilly-Prat en de eendenlever.

Hoofdgerecht

Garnalen "De Jonghe" met polenta con funghi

Kan je geen vers eekhoorntjesbrood vinden, kan je de garnalen ook met de rijst in de oven serveren, of polenta maken met de bospaddenstoelen mengeling die je rond het jaareinde altijd in de supermarkt kan vinden.

Dessert

Perenijs

Dit artikel beantwoorden