Homepagina > Recepten > Video recepten > The RyuGin Collection: Tonijn

The RyuGin Collection: Tonijn

dinsdag 29 januari 2013, door wim

Japanners zijn perfectionisten. Getuige daarvan dit recept uit de Ryugin collectie. Het Ryugin restaurant in Tokio is één van de vijftig beste restaurants in de wereld. Ze behalen positie 28 op deze zeer indrukwekkende lijst.

Tonijn wordt eerst met citroenschil geïnfuseerd. Maar er wordt eerst een puree van de citroenschil gemaakt. Allemaal lange duur bereidingen op lage temperatuur. Uiteindelijk wordt de tonijn gerookt en geroosterd boven een houtvuurtje. En ziet er zeer yummy uit.

Dit is niet meteen een receptje om thuis even na te doen. Alleen al omdat de precieze ingrediënten onbekend blijven. De temperaturen en tijd in de Rohner worden wel getoond.

Maar het is zeker een YouTube kanaal om te bekijken. En zelfs te abonneren, want de mensen van het Ryugin restaurant gaan eerder voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

Ingrediënten

- tonijn
- citroen
- gember
- sojasaus
- rijstwijn
- vissaus

Dit artikel beantwoorden