Homepagina > Je bent wat je eet > Voedingsadditieven > Smaakversterkers > Zoetmiddelen > Iso-glucose > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Iso-glucose

    31 maart 2004, door wim

    Isoglucose wordt gewonnen uit gewassen die meestal ook veel inuline bevatten. Inuline en andere zgn. fructoöligosacchariden zijn fructose-achtige zetmelen. Met behulp van een enzym worden die afgebroken tot iso-glucose. Iso-glucose kan ook gewonnen worden uit tarwe en is dus te mijden voor mensen die een glutenvrij dieet moeten volgen.
    Mogelijk is dit een commercieel-industrieel belangrijke zoetstof voor de toekomst. Nochtans zijn er sterke indicaties dat eens te meer een op zich gezonde (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)