Homepagina > Je bent wat je eet > Voedingsadditieven > Structuurverbeteraars > Kleurstoffen > E150c ammonia karamel > E150c ammonia karamel > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

E150c ammonia karamel

7 februari 2013 20:46

Bonbons maken met E150 c ?
Waarom gebruik je deze rotzooi !
Ga gewoon uit van eerlijk grondstoffen.
Bijvoorbeeld: hazelnoot-pate gemengd met 40 % gesmolten chocolade : mengen en opwarmen tot ca. 39 gr.C. Op een koele aanrecht storten en steeds omscheppend afkoelen tot ca. 29 c en dan verwerken: daarna deze vulling uit rollen tussen twee velletjes papier tot de dikte die je wil. Even wachten tot de vulling stugger wordt. Daarna snijden tot blokjes en met een vorkje door gesmolten chocolade onderdompelen en af laten koelen. ( Deze chocolade moet wel ’getempereerd worden. Als je niet weet (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)