Homepagina > Ingrediënten > Vruchten > Fruit > Australische perzik, quandong [Santulum spp] > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Australische perzik, quandong [Santulum spp]

    5 november 2005, door wim

    De quandong, katunga, burn-burn of mangata is één van de heel weinige inheemse Australische planten die door de kolonisten gegeten werd. De eetbare soort is de woestijnquandong, want de bittere quandong is, zoals zijn naam al doet vermoeden, te bitter om lekker gevonden te worden. Deze plant is een parasiet, want hij leeft op de wortels van andere planten. Daarom is de commerciële teelt nog maar net uit de onderzoeksfase en je zal hem dan ook nog niet in de fruitwinkel aantreffen. De eerste (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)