Homepagina > Je bent wat je eet > Voedingsadditieven > Structuurverbeteraars > Verdikkingsmiddelen > Glucosamine hydrochloride > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Glucosamine hydrochloride

    22 augustus 2006, door wim

    Glucosamine hydrochloride, een natuurlijke aminosuiker, wordt bereid uit de karkassen van schaaldieren en met een genetisch gemanipuleerde schimmel, Aspergilus niger. De met behulp van een schimmel aangemaakte vorm zal in de UK in het najaar van 2006 goedgekeurd worden als nieuw voedingsadditief op aanvraag van de firma Cargill.
    Het wordt vooral gebruikt als verdikkingsmiddel in vruchtensappen, yoghurtdrinks en verse kaas. Door de produktie uit karkassen is het echter een vrij duur en dus (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)