Homepagina > Ingrediënten > Suiker en ander zoets > Yacón siroop > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Yacón siroop

    27 mei 2009, door wim

    Yacón siroop wordt gemaakt van de wortel van de yacón plant, afkomstig uit de Andes. Deze siroop bevat tot 50% fructoöligosachariden die de zoetheid verklaren, maar geen suiker, wat zeer interessant is voor diabetici. De bloedsuikerspiegel wordt er nauwelijks door verhoogd.
    De plant wordt al gegeten sinds de tijd van de Inca’s. Traditioneel wordt de siroop gemaakt door verdampen van de geraspte en gespoelde pulp van de wortel. De smaak lijkt het meest op melasse met een hint van (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)