Homepagina > Recepten > Dranken > Vlierbloesem champagne > Vlierbloesem champagne > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

Vlierbloesem champagne

15 april 2012 21:14, door kristine

Dit jaar wil ik voor de eerste keer dit aperitief maken. Dit recept lijkt me tussen al diegene die ik gevonden heb het meest authentieke dus wil ik het uittesten. Ik snap alleen niet goed hoe je de schuimwijn krijgt? Door de gisting van de suiker? Ik ben een complete leek dus alle tips enzo zijn meer dan welkom! :-)
Nog een vraagje... is het duidelijk wanneer de gisting plaats vindt? U schrijft ook laat de nog 2 weken gisten in de flessen.. hoe gaat dit? De fles in een bepaalde houding leggen?
Al heel hard bedankt voor de reactie :-) (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)