Homepagina > Recepten > Dranken > Vlierbloesem champagne > Vlierbloesem champagne > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op :

Vlierbloesem champagne

5 juni 2016 10:42, door Alice

Ik zet jaarlijks vlierbloesemchampagne op. Mijn angst voor ontplofte flessen is echter groot(is al eens gebeurt ) soms geeft men raad om de druk van de fles af te laten. Nu is mijn vraag wat doet dit met de kwaliteit, de bewaartijd en het mousseren bij het uitschenken. En wanneer weet je ;nu mag ik stoppen met de druk af te laten ? want na 2 weken is er in sommige flessen nog een gissing proces bezig. De ballon oplossing lijkt interessant maar blijf dan nog steeds met dezelfde vragen zitten. Dank voor alle info groetjes (...)

Wie ben je ?
Zich aansluiten
Je bericht

Voor alinea’s te maken, laat je gewoon enkele lijnen blanco.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kunt u hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)