Homepagina > Ingrediënten > Andere > Ijzeren eieren > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Ijzeren eieren

    19 juni, door wim

    Apotiedan, (阿婆鐵蛋) zijn zwarte, taaie eieren, recent bedacht door een dame die gekookte eieren verkocht. Toen ze op een dag een hele hoop "rode", in sojasaus bouillon gekookte eieren moest warm houden, kwam het idee.
    Het idee sloeg aan en vandaag zijn deze populair in Taiwan. Ze worden ook geëxporteerd, o.a. naar Maleisië. En je kan ze hier soms ook vinden in Aziatische supermarkten.
    De kippen-of kwarteleitjes worden eerst gewoon hardgekookt. Daarna worden ze telkens 3 à 4 uur warm geweekt in (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)