Homepagina > Recepten > Hoofdgerechten > Orziadas fritte - Zeeanemoon in een krokant korstje > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Orziadas fritte - Zeeanemoon in een krokant korstje

    5 april, door wim

    Een ongewoon recept, met een ongewoon hoofdingrediënt: Zeeanemoon. Maar de rest is ook niet zo gewoon: Het wordt opgediend in een aardappelpuree die als saus dienst doet.
    Zeker geen gerecht voor alle dagen, maar misschien een experiment voor wie op vakantie is?
    Ingrediënten 32 stuks zeeanemoon 1 dunne prei, fijn gesneden 1 teen look, fijn gehakt 700 g aardappelen, in blokjes 40 g amandelschilfers 40 g platte peterselie, fijn gehakt 1 kleine sjalot, fijn gehakt 1 citroen wat takjes verse (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)