Homepagina > Ingrediënten > Suiker en ander zoets > Luikse perenstroop > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

  • Luikse perenstroop

    14 mei 2004, door wim

    De afgevallen appelen en peren uit Haspengouw worden sinds oudsher gebruikt om er perenstroop van te koken. Er is heel veel fruit nodig voor het maken van deze stroop, ongeveer 750 g per 100 g siroop. Buiten appelen en peren wordt er helemaal niks aan toegevoegd. Geen suiker, geen pectine, geen bewaarmiddelen. Hij moet ook erg lang koken en het is verbazend dat desondanks de prijs van dit produkt, dat bovendien meestal ook nog biologisch is, erg laag is.
    Het resultaat van dat lange (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)