Homepagina > Ingrediënten > Suiker en ander zoets > Luikse perenstroop > Luikse perenstroop > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

Luikse perenstroop

4 oktober 2007 17:37, door wim

Wat ik ervan weet is dat het kookproces voor grote hoeveelheden in dagen gerekend werd. Heel erg lang dus. Maar misschien kan je je licht eens opsteken bij de artisanale siroperie van de familie Nyssen in Aubel? Daar wordt nog steeds siroop op de traditionele manier gemaakt. Het is een leuke herfstuitstap, je kan natuurlijk de siroperie bezoeken en de gids weet alles van appel- en perensiroop...
Ook in Borgloon vind je een artisanale siroperie, van de familie Bleus. Ook die kan je bezoeken.
Het blog van Johnny en Cristiane weet er meer over te vertellen.
Ook het Maison du Tourisme du (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)