Homepagina > Het doel van Objectief.be > Blog > Vlaamse kookboeken door de eeuwen heen > Vlaamse kookboeken door de eeuwen heen > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

Vlaamse kookboeken door de eeuwen heen

22 oktober 2007 18:11, door wim

Een opmerkzame lezer wist te melden dat de links voor "Le Viandier" en "Keukenboek" alleen veranderd zijn, niet verdwenen.
Keukenboek
Le viandier
Monumenta Culinaria et Diaetetica Historica van de hand van dezelfde auteur, Thomas Gloning, van de Universiteit van Giessen is een overzicht van historische overwegend Duitse kookboeken.
Jammer genoeg geen facsimilés meer. De volledige tekst is wel aanwezig, wat natuurlijk in veel gevallen nog bruikbaarder is.
Alleszins bedankt, Jurgen, voor de melding dat deze bronnen nog steeds beschikbaar (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)