Homepagina > Je bent wat je eet > Voedingsadditieven > Structuurverbeteraars > Verdikkingsmiddelen > E407 carrageen > E407 carrageen > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

E407 carrageen

18 oktober 17:57, door wim

Room zonder carrageen, of andere toevoegingen, is nog te vinden. Het is gepasteuriseerde toom uit biologische productie. Bij bv. Bioferme in Wallonië wordt dat geproduceerd. Het vetgehalte is 42%, dus deze room kan je opkloppen tot slagroom.
Ook Delhaize, bv. voert een merk zonder additieven. Dat is echter maar 19% vetgehalte en ik zie niet goed in wat je daar culinair mee moet. Het merk is "Balade" en volgens de makers zou deze room ook binden. Ik vermoed wel dat je er geen slagroom kan mee kloppen, maar wie graag room in de koffie heeft, is er allicht zeer tevreden (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)