Homepagina > Je bent wat je eet > Voedingsadditieven > Structuurverbeteraars > Verdikkingsmiddelen > E407 carrageen > E407 carrageen > Een bericht plaatsen

Een bericht plaatsen

Als antwoord op:

E407 carrageen

22 december 2010 21:03, door peter

E407 mag wat mij betreft worden aangemerkt als ROOD additief,
dus absoluut vermijden. Ik kocht deze week spuitslagroom voor de Kerstweek.
Normaal heb ik zoiets niet in huis. Ik eet het hele jaar biologisch en vegetarisch.
Maar nu, na drie dagen buikkrampen en plotselinge zweren in mijn mond begon
bij mij een stemmetje te roepen; de slagroom!
De symptomen traden namelijk op sinds de dag dat ik de slagroom gebruikte.
Ik ben gaan kijken op de verpakking, en wat ik niet opgemerkt had tussen
de ingredienten was het middel carrageen... Ik las in het boekje over additieven, wat ik al enige (...)

Wie ben je?
Aanmelden
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

webverwijzing

(Als je bericht naar een artikel op het web verwijst of naar een pagina die meer informatie bevat, kun je hier de titel en de URL van deze webverwijzing invoeren.)